Constanţa: O şoferiţă băută a accidentat uşor un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au fost solicitaţi, noaptea trecută, la două accidente rutiere, ambele soldate cu vătămarea uşoară a pietonilor.

CITEŞTE ŞI:

  • Braşov: Accident pe ocolitoarea mică


O tânără de 24 de ani din Constanţa, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicată azi dimineaţă, în jurul orei 4.00, într-un accident rutier uşot. Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere spun că Mirela Tarachiu, de 24 de ani, din Constanţa, aflată la volanul autoturismului Tico CT 01 MTZ, mergând dinspre Valu lui Traian spre strada Dezrobirii, în dreptul firmei SC Motozone, a accidentat un tânăr de 22 de ani, care traversa prin loc nepermis şi fără să se asigure. Testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,56 de miligrame la litru în aerul expirat. Tinerei i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Unul dintre ele s-a petrecut sâmbătă seara, la ora 22.20, în localitatea Satu Nou. Virgiliu Marinescu, de 21 de ani, din Agigea, se îndrepta spre Medgidia la volanul autoturismului marca Renault cu numărul B 63 UHR, iar la intersecţia cu strada Prunului l-a accidentat pe pensionarul Ion D. de 59 de ani. Pietonul traversa pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. Din neatenţie, şoferul nu a frânat la timp şi l-a lovit pe bărbat. Acesta a fost transportat la spitalul din Medgidia, fiind diagnostica cu traumatism.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite