Zvonul zilei: A murit Radu Mazăre!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edilul Constanţei Radu Mazăre
Edilul Constanţei Radu Mazăre

Încă de la începutul zilei, mass-media a făcut zarvă pe marginea zvonului că edilul Constanţei a murit în urma unei suferinţe mai îndelungate.

Zvonul a circulat cu viteză în toată ţara, dar cei care l-au lansat nu au venit cu mai multe amănunte. Pe cunoscutul site wikipedia.com, în dreptul datei de naştere a primarului era trecută şi o dată a decesului, respectiv 20 ianuarie 2010.

Farsa nu este singulară. În urmă cu aproape două săptămâni, după ce s-a întors din concediu, lui Mazăre i-a fost spart contul de Facebook, iar domnişoarele cu care era rpieten pe site-ul de socializare au primit invitaţii din partea edilului la hotel. De asemenea, în urmă cu aproape şapte ani, în Constanţa circula un zvon că Radu Mazăre a murit. Anunţul fusese făcut chiar într-o biserică din cartierul Coiciu.

Am încercat să îl contactăm şi pe edil pentru un punct de vedere, însă după primul apel se aude căsuţa vocală în limba germană. Cunoscându-i pasiunea pentru sporturile extreme, presupum că edilul se află la schi peste hotare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite