Ziua porţilor deschise la grădiniţa Perluţele Mării din Constanţa. De astăzi încep şi înscrierile FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta, grădiniţa Perluţele Mării organizează Ziua porţilor deschise. În fiecare zi, educatoarele au pregătit activităţi pentru puşti. Astăzi sunteţi invitaţi la desene pe asfalt.

Părinţii care doresc să viziteze mâine grădiniţa îşi pot aduce şi copiii pentru a participa la concursul Micii pompieri. „Vom avea o expoziţie de pictură, iar copiii vor trebui să completeze un chestionar pe această temă", susţine educatoarea Alina Dan.


Parada modei cu puşti

În cursul zilei de miercuri sunteţi aşteptaţi să participaţi la un concurs muzical, iar joi este programată o paradă a modei, unde fotomodele vor fi cei mici.
În ultima zi a săptămânii educatoarele au pregătit un concurs de muzică, poezie şi scenete în cadrul proiectului Vaporaşul magic.

Dacă v-au plăcut atmosfera, educatoarele, grădiniţa şi activităţile organizate la Perluţele Mării, vă puteţi înscrie copilul la grupa mică, unde sunt disponibile 40 de locuri pentru anul 2011-2012.

image
image

Dosarul de înscriere

image

Pentru înscriere la grădiniţă aveţi nevoie de o copie după certificatul de naştere al copilului, de o copie după buletinele părinţilor, de formularul de înscriere pe care-l puteţi lua de la grădiniţă sau descărca de pe site-ul lor, precum şi de formularul în care trebuie să precizaţi dacă micuţul dumneavoastră are alergii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite