Ziua Porţilor Deschise, astăzi, la Universitatea Ovidius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorii studenţi pot consulta în weekend ofertele facultăţilor Universităţii Ovidius. Până duminică puteţi interacţiona cu studenţii şi profesorii prezenţi la standurile amplasate în holul campusului. De la ei puteţi afla amănunte despre admitere şi despre cifrele de şcolarizare.

Dacă nu aţi decis ce facultate să urmaţi, puteţi testa ofertele celor 16 secţii puse la dispoziţie pentru anul universitar 2011-2012 de Universitatea Ovidius.

„În holul de la Campusul vechi, fiecare facultate va avea un stand de unde veţi putea cere orice fel de informaţii. Veţi fi întâmpinaţi atât de studenţi, cât şi profesori şi, dacă doriţi, puteţi intra în sălile de curs sau laboratoare", susţine rectorul Victor Ciupină.

Taxe neschimbate

Oferta de şcolarizare cuprinde pentru facultate 1.562 de locuri la forma de învăţământ fără taxă şi 5.163 de locuri cu taxă. „Pentru masterat am propus Ministerului Educaţiei şi Cercetării să aprobe 972 de locuri bugetate şi 2.510 la forma de învăţământ cu taxă", dă lămuriri Victor Ciupină. Viitorii aspiranţi la doctorat au la dispoziţie 96 de locuri bugetate şi 165 cu taxă.

Tot la Ziua Porţilor Deschide veţi afla cifrele de şcolarizare pentru fiecare facultate în parte. „În vremurile grele pe care le trăim, ne-am propus ca taxele să rămână la nivelul celor de anul trecut. Vom fi nevoiţi să mărim taxele doar dacă Ministerul Educaţiei şi Cercetării măreşte subvenţia pentru locurile bugetate", explică rectorul Universităţii Ovidius.
Citiţi mai multe în !

stampila constanta
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite