Ziua Marinei Române. Concert al fanfarei şi paradă a velierelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, în garnizoanele în care îşi desfăşoară activitatea unităţi din Forţele Navale, se desfăşoară manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române.Programul cuprinde depuneri de coroane de flori la monumente, vizite la bordul velierelor şi spectacole.

Astfel, mâine, 14 august, la ora 11.30, are loc ceremonialul cu depuneri de coroane la Monumentul Crucea Marinarilor, iar la Mangalia, de la ora 9.00, se depun coroane la Monumentul Marinarului Erou. Tot mâine, de la ora 19.00, are loc un concert al Fanfarei Forţelor Navale în faţa Comandamentului Flotei şi în Piaţa Ovidiu.

Au început pregătirile pentru Ziua Marinei

Regata „Cupa Bricului Mircea“

Yacht Club Regal Român sărbătoreşte şi în acest an Ziua Marinei Române în parteneriat cu Comandamentul Flotei Maritime, prin organizarea regatei „Cupa Bricului Mircea“. 12 echipaje şi ambarcaţiuni vor defila pe 15 august începând cu ora 12.55 în rada Portului Tomis. Iar duminică, admiratorii navigaţiei se vor putea familiariza cu velierele, urcând la bordul ambarcaţiunilor membrilor Yacht Club Regal Român în zona Portului Constanţa.

Ziua Marinei Române, evenimentul lunii. Vezi aici calendarul manifestărilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite