Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constanţa, singurul din judeţ închis de Ziua Internaţională a Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulatoriul Spitalului Judeţean Constantaţa este închis astăzi cu ocazia Zilei Internaţionale a Sănătăţii. Este singura unitate spitalicească din judeţ, care are uşile cabinetelor închise.

În fiecare an, pe 7 aprilie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Sănătăţii. Cu acest prilej, Ambulatoriul Spitalului Judeţean din Constanţa va fi închis. Este o decizie pe care a luat-o conducerea spitalului şi care nu se aplică pentru celelalte unităţi sanitare din judeţ. La Medgidia, Cernavodă, Eforie, Spitalul Universitar Port sau Mangalia, ambulatoriile funcţionează după program normal.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa spune că pacienţii nu trebuie să-şi facă griji, deoarece medicii de pe secţii vor lucra conform programului normal.

Nici urgenţele nu vor face excepţie. Medicii vor sta la dispoziţia celor care au nevoie de îngrijiri medicale. „Programul va fi unul de weekend, iar pacienţii care au fost programaţi la controale în policlinici vor fi reprogramaţi“, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Cătălin Grasa.

Consultaţii gratuite


Dacă la Constanţa Ziua Mondială a Sănătăţii este confundată cu Ziua Mondială a Medicilor, în Capitală se acordă astăzi consultaţii şi analize gratuite pentru persoanele interesate. Locuitorii din Bucureşti pot beneficia de un consult de specialitate realizat de medici renumiţi. Este prima acţiune de acest gen din Bucureşti şi are loc în Piaţa Constituţiei, între 7 şi 10 aprilie, iar participanţii la eveniment vor putea realiza ecografii gratuite, microinjecţii cu acid hialuronic, seturi de albire a danturii, detartraje, salină artificială sau masaje de recuperare. Ei vor putea beneficia şi de reduceri consistente la alte proceduri medicale.

Expozanţii evenimentului sunt de la Spitalele Fundeni, Elias şi Grigore Alexandrescu, dar şi de la centre private precum Medlife, Gral, Doris şi Puls. Aceştia vor prezenta o ofertă de servicii la preţuri promoţionale valabilă doar pe durata manifestării evenimentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite