Zi de vară pe litoral: Turiştii au făcut prima baie în mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea frumoasă a adus pe litoral primii turişti. La Constanţa şi Mamaia s-au înregistrat 24 de grade Celsius, aşa că oamenii au profitat din plin: s-au plimbat pe faleză şi pe plajă, au făcut fotografii şi s-au bronzat. Cei mai curajoşi au făcut baie în mare, chiar dacă temperatura apei nu a depăşit 8 grade Celsius.

Constantin (51 de ani) şi Sebastian Gaboră (31 de ani), tată şi fiu, au venit tocmai de la Iaşi pentru a face o baie în Marea  Neagră.  După cele câteva minute de bălăceală, au ieşit pe mal să stea la soare.

Turiştii au strâns scoici

„Mie nu mi s-a părut că apa este rece. În fiecare an când vremea începe să se încălzească vin cu fiul meu să ne scăldăm“, mărturiseşte Constantin Gaboră. Campioni la lupte greco-romane, ieşenii se laudă cu faptul că iarna fac baie la copcă.

Din Capitală, pe litoral


Bucureşteanul Mihai Chişcă (70 de ani) a făcut în schimb băi de soare. Din Capitală a luat trenul şi a pornit-o la drum către Constanţa. S-a oprit direct pe plaja din staţiunea Mamaia. Odată ajuns pe nisip, a renunţat la tricou şi a stat întins la soare rezemat de o barcă. „Este foarte fain! Excepţional!“, a exclamat bărbatul.

image

Bucureşteanul Mihai Chişcă a făcut băi de soare
Şi bucureşteanca Monica Vintilă (24 de ani) şi-a luat iubitul şi a venit la mare. Tânăra ar fi făcut şi plajă, însă şi-a uitat costumul de baie acasă. Aşa că a preferat să stea la soare cu hainele pe ea.

image

Unii turişti au stat la soare îmbrăcaţi
„Ne-am grăbit să ajungem la mare şi am uitat costumul. Acum făceam planuri cu iubitul meu ce staţiune de pe litoralul românesc să alegem pentru a ne petrece vacanţa de vară“, a mărturisit tânăra.

image

Turiştii s-au plimbat pe malul mării

Cei care nu au avut timp să vină la plajă astăzi trebuie să mai aştepte. Meteorologii anunţă că de mâine vremea se va  răci.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite