Zeci de mii de turişti s-au copt la 32 de grade în Mamaia. Este primul weekend plin pe litoral FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe o căldură de 32 de grade Celsius în aer şi 24 de grade în apa mării, zeci de mii de turişti s-au bucurat de nisip, plajă şi înot, în staţiunea Mamaia.

Plaja este plină de turişti de la un capăt la altul al staţiunii. Turiştii se bucură de soare, se răcoresc în apa mării sau la terase sau fac plimbări cu schi jet-ul, banana sau kitesurfing la Marea Neagră.

image
image

În stațiunea Mamaia, nu se găseşte niciun loc de parcare. Bulevardul este plin de mașini parcate pe ambele părți. Nici parcările private nu duc lipsă de clienți.

image
image

Plaja este arhiplină, mai ales în prima jumătate a stațiunii. De la Parc până la Cazino, nisipul este înțesat de cearșafuri, ocupate în special de familii întregi, cu copii. Din boxele beach bar-urilor răsună fie manele, fie muzică de club, în funcție de specificul zonei și de cel al clientelei.

image
image

La terase, prețurile sunt „ca la Mamaia": o bere la draft ajunge la 3,5 lei, 100 g hamsie costă 4 lei, iar pentru cei cu un apetit crescut, un meniu (ciorba de pui/vita, cu friptura și garnitură) poate costa 20 lei.

image
image

Dacă doriți ceva mai rapid decât un meniu cu mâncare gătită, dar la fel de consistent, puteți savura o shaorma al cărei preț variază între 8 și 15 lei.

image
image
image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite