Zece ani de închisoare pentru ucigaşul unei bătrâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A ucis o bătrână, iar acum va înfunda puşcăria. George Adrian Ioan, de 36 ani, din Nicolae Bălcescu a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Constanţa la zece ani de închisoare.

Fapta pentru care a fost condamnat a fost comisă în data de 15 octombrie 2008. Ioan a venit acasă la Lica Costea (66 de ani) femeia la care locuia în gazdă. A intrat în camera ei şi a ameninţat-o că o omoară dacă nu întreţine raporturi sexual cu el.

Femeia a refuzat, iar chiriaşul a început să o lovească cu pumnii în cap şi să o sugrume cu mâinile, după care a sufocat-o cu o pernă. Victima a reuşit să scape. După o lună, starea de sănătate a femeii s-a agravat. Medicii au descoperit că, în urma loviturilor primite de la chiriaşul său, Lica Costea a suferit grave leziuni cerebrale. Femeia a fost operată şi, două zile mai târziu, a murit.

În faţa anchetatorilor, George Adrian Ioan nu a recunoscut acuzaţiile şi a susţinut că bătrâna i-a cerut să întreţină raport sexual cu el în schimbul chiriei pe luna respectivă. Magistraţii l-au condamnat la 10 ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ioan este recidivist. În anul 2004 a fost condamnat pentru viol, fiind eliberat condiţionat din penitenciar în noiembrie 2006 cu un rest de pedeapsă de 755 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite