Weekend de vară pe litoral. Turiştii fac baie şi se bronzează pe nisipul fierbinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La orele după-amiezii, plaja din Mamaia este plină de turişti şi constănţeni care profită de vremea frumoasă de afară. În aer sunt 31 de grade Celsius, iar apa mării are 19 grade. Este weekend de vară pe litoral.

Constănţenii şi turiştii din Mamaia şi-au întins prosoapele de plajă pe nisip şi se bucură de soare. Unii se bronzează pe nisipul fierbinte, iar alţii fac baie în mare.

image

„Am venit pentru o zi cu familia prin Constanţa. Nu era în programul nostru să mergem la plajă, dar pentru că este atât de cald, am venit să ne bronzăm puţin şi să ne băgăm picioarele în apă. Am rămas surprinsă să văd că este atât de caldă apa", a spus Monica, din Tulcea.

La câţiva metri mai încolo, în dreptul Radio Vacanţa, câţiva puşti se joacă pe malul apei. Au găletuşele de nisip pregătite, iar cu lopeţile construiesc castele din nisip.


Meteorologii anunţă că vremea se menţine caldă şi în perioada următoare, cu temperaturi cuprinse între 25 şi 30 de grade Celsius. Specialiştii Centrului Meteorologic Regional Dobrogea spun că temperaturile au crescut în ultimele zile, ajungând până la 26 de grade. „Nu poate fi vorba chiar despre 34 de grade Celsius, cât arată termometrele montate în intersecţiile din oraş, dar este cald. Valorile se încadrează între 25-26 de grade după-amiaza", a spus meteorologul de serviciu.

image
image

Constănţenii sunt de părere că afară sunt mai mult de 26 de grade Celsius. „Este foarte cald, simţi că iei foc dacă stai la prânz în soare. Iar aerul este încins, simţi că înghiţi foc când respiri", spune Maria (25 de ani).

image

Indicatorul electronic montat în zona intersecţiei Delfinariu din Constanţa indică o temperatură de 34 de grade Celsius. Constănţenii au invadat plaja din Mamaia.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite