Weekend cu plaje pline

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel şi în cazul discotecilor. Cele mai animate staţiuni de pe litoral par a fi Mamaia şi Vama Veche, aflate la extreme, atât ca preţuri, dar şi ca poziţie geografică. La mijloc se află

La fel şi în cazul discotecilor. Cele mai animate staţiuni de pe litoral par a fi Mamaia şi Vama Veche, aflate la extreme, atât ca preţuri, dar şi ca poziţie geografică. La mijloc se află Neptun, care ziua pare a fi staţiune de familie, în timp ce noaptea lumea pare că întinereşte, iar distracţia se mută în discotecă.
Cazare pentru toate buzunarele
Preţurile pentru o noapte de cazare pe litoral sunt între 30 de lei şi 800 de lei pentru o cameră. Cele mai mici sunt în Vama Veche, unde pentru doar 30 de lei puteţi să dormiţi într-o cameră la vilă, dar fără mari pretenţii în ceea ce priveşte confortul. Chiar şi aici, preţul poate urca la peste un milion, în funcţie de facilităţi. Cei cu pretenţii mai mari pot alege alte staţiuni, Olimp, Mamaia sau Eforie Nord, unde preţurile variază între unu şi trei milioane de persoană, pe noapte. Turiştii cu bugete nici prea mari, dar nici prea mici se pot orienta către Venus, Costineşti, Jupiter şi Saturn. La un hotel de două stele în Venus, o cameră dublă costă 54 de lei pe zi, iar la unul de patru stele, preţul ajunge la 230 de lei. Chiar dacă ajungeţi la mare fără nimic aranjat dinainte, pe marginea drumului proprietarii de vile flutură cheile de la camerele încă libere.
Preţul Distracţiilor
Pe plaje nu lipsesc tentaţiile: plimbările cu sky-jetul pe mare, cursele cu banana sau, cele mai liniştite, cu hidro-bicicleta. Pentru zece minute cu sky-jetul, preţul este de 70 de lei noi, iar 15 minute de schi nautic costă 80 de lei.
Dacă v-aţi uitat prosopul în camera de hotel, puteţi închiria un şezlong cu umbrelă şi saltea cu 15 lei.
Plimbările cu bicicleta prin staţiuni costă 35 lei pe oră, pentru patru persoane, şi 50 de lei pentru şase.
Pentru deplasarea între staţiuni, puteţi lăsa maşina în parcare şi să vă urcaţi într-un tractoraş, care vă va purta pentru 2 lei din Saturn până în Neptun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite