Vreţi o vacanţă ieftină la munte? Acum este momentul să o cumpăraţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism (ANAT) lansează programul „O săptămână la munte“, valabil în lunile aprilie, mai şi iunie. Acest program presupune tarife avantajoase, specifice perioadelor de extrasezon.

Ca urmare a rezultatelor favorabile obţinute prin programul „O săptămână la munte“ în ediţiile anterioare, cele două patronate din turism şi-au unit forţele pentru promovarea acestui program.

Pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie să fie de cinci nopţi, în perioada 10 aprilie - 26 iunie 2011, fără a se valorifica camere în regim single şi/sau partaje.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopţi, fără servicii de masă, sunt urmatoarele: la hotel, vila, pensiune, cabană de 2* preţul pe sejur este de 160 de lei; la unităţile de cazare de 3* - 260 de lei/sejur, iar la 4* - 360 de lei/sejur.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. „Până acum, în acest program s-au înscris 46 de societăţi hoteliere din zona montană şi 96 de agenţii de turism, care au pus la dispoziţie peste 1.884 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 6 serii, peste 11.200 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase“, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare prin agenţiile de turism membre ANAT, care pot fi găsite şi pe site-urile www.fptr.org şi www.anat.ro.

Tu în ce staţiune montană îţi doreşti să-ţi petreci vacanţa?

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite