Vrei să pleci la cules de căpşuni în Spania? Mâine încep înscrierile la Forţele de Muncă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

În întreaga ţară sunt disponibile 800 de locuri de muncă pentru cei care vor să meargă la cules de căpşuni în Spania. Selecţia începe la 31 octombrie şi se încheie la 2 noiembrie.

Perioada de lucru începe la 15 februarie şi se încheie la 15 mai. Angajatorul asigură cazarea, fiind nevoie să plătiţi 1 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi.

Conform datelor transmise de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munci, salariul este de 38.68/euro brut/zi. Din aceşti bani veţi plăti 113 euro pe lună pentru asigurările sociale. Salariile se plătesc la două săptămâni prin transfer bancar. Se lucrează 39 ore pe săptămână, împărţite în 6 zile de 6.5 ore muncite efectiv, cu pauza în a şaptea zi. Calculele arată că se poate câştiga un salariu de aproximativ 890 de euro pe lună.

Cei interesaţi trebuie să depună la sediul AJOFM un dosar ce trebuie să conţină o copie după cartea de indentitate sau paşaport, cu valabilitate de minimum 6 luni, CV european, adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „apt pentru muncă“, cazier judiciar.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite