Vor să cucerească publicul de la Festivalul „Mamaia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tarcea (18 ani) şi Roxana Marişca (19 ani) vor participa la concurs cu două piese, la secţiunea Creaţie. Sunt tineri, talentaţi, frumoşi şi încrezători că pot cuceri lumea cu muzica lor. La ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia“, cei doi cântă o baladă şi o piesă pop-jazz.

După Inna şi Alexandra Stan, Cristian Tarcea, cu numele de scenă Chris Thrace, este următorul artist constănţean ale cărui piese sunt difuzate în toată Europa. Cea mai cunoscută melodie a sa, „Lily Face“, a urcat rapid în topurile radiourilor din ţară şi de peste hotare.

Colaborează cu o tânără cu voce specială
De curând, a mai scos o piesă împreună cu Roxana Marişca, alias Marishka, „Play that game“, melodia fiind ascultată de peste 9.500 de persoane pe YouTube în câteva zile.  „Dintre toate piesele pe care le-am compus, «Play that game» are cea mai mare priză la public. Este ascultată zilnic de aproximativ 2.000 de persoane, fiind lansată de doar câteva zile“, susţine Cristian Tarcea.

Pe Roxana a cunoscut-o în urmă cu un an, în studioul lui Marcel Prodan şi al lui Andrei Nemirschi, cei care o manageriază pe Alexandra Stan. A avut o scurtă colaborare cu aceştia, apoi a ales să facă muzică pe cont propriu. „Eu şi Criss ne-am cunoscut imediat după Festival Naţional de Muzică Uşoară «Mamaia» la care am participat, apoi ne-am revăzut în aprilie, la majoratul lui. Ne-am gândit să colaborăm şi să facem piese împreună“, mărturiseşte tânăra cântăreaţă. „Are o voce foarte bună, specială, iar piesele pe care i le-am făcut, cu influenţe ruseşti dance club, sună foarte bine pe timbrul ei vocal“, o completează Cristi Tarcea.

Află mai multe în săptămânalul ADS!
Ziarul poate fi găsit la toate chioşcurile de presă din judeţ, la preţul 1,4 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite