Vizite cu programare la penitenciarul Poarta Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu luna noiembrie a acestui an, vizitarea persoanelor private de libertate aflate în Penitenciarul Poarta Albă şi secţia exterioară Valu lui Traian de către membrii familiei, sau alte persoane, se efectuează pe baza unei programări prealabile.

Programarea vizitelor se poate face cu şapte zile înainte de data prezentării sau cel puţin cu 48 de ore înainte de data respectivă. La stabilirea datei de efectuare a vizitei, solicitantul va comunica persoanei desemnate să efectueze programarea, numele şi prenumele, adresa, seria actului cu care se identifică(buletin sau carte de identitate, paşaport etc.), precum şi numărul de telefon la care poate fi contactat.

Solicitarea unei programări la vizită se poate face telefonic la numerele de telefon - 0374 205444 pentru Penitenciarul Poarta Albă şi 0374 205881 pentru secţia exterioară Valu lui Traian. Vizitatorii se pot programa, mai nou, şi prin e-mail la adresele viziteppoartaalba@dgp.ro şi viziteppoartaalbavalu@dgp.ro sau direct la sediul unităţii din localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa.


În cazul în care solicitarea depăşeşte posibilităţile de acordare a dreptului la pachet şi vizită, se va comunica solicitantului data şi intervalele orare la care se poate reprograma. Prezentarea vizitatorilor la punctul de control acces se va face cu minimum 45 de minute înainte de ora programată, pentru verificarea identităţii şi îndeplinirea formalităţilor de acces.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite