Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată pe anumite sectoare! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 A nins toată noaptea în Constanța, dar și în localitățile din județ. Dacă pe străzile principale din oraș se circulă bine, pentru că stratul de zăpadă nu este consistent, pe drumurile din județ  și pe A2 șoferii întâmpină probleme.  

Din cauza viscolului, traficul rutier este blocat pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între localităţile Murfatlar (kilometrul 188) şi Agigea (kilometrul 203).

Se circulă cu dificultate pe DN 2A, între Hârșova și Mihail Kogălniceanu, anunță Comandamentul Central de Iarnă. Pe DN 22 Constanța - Tulcea și DN 38, ce duce la Negru-Vodă, zăpada măsoară 10-15 centimetri la acostament. Pe DN 3 Constanța-Ostrov și DN 22C, Constanța-Cernavodă, stratul de omăt este de aproximativ 10 centimetri, iar pe pe DN 39, ce face legătura cu sudul litoralului, stratul de zăpadă este de 1-5 cm. Pe DN 38, DN 2A, DN 22 viscolul a format suluri de zăpadă de aproape o jumătate de metru.


image

Pe străzile și bulevardele din Constanța nu se înregistrează probleme. Chiar dacă a nins toată noaptea, stratul de omăt nu s-a depus în strat consistent, pentru că temperatura aerului nu a scăzut semnificativ.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite