UPDATE Vin turiştii! Vezi care este starea traficului spre litoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vin să îşi petreacă mini-vacanţa de 1 Mai pe litoral sunt deja pe drumul către mare. Până la această oră, mii de maşini au tranzitat deja drumurile naţionale principale spre mare: DN 2 A Hârşova - Constanţa şi DN 22C Cernavodă - Constanţa.

UPDATE ora 19.00 - Traficul pe șoseaua Constanța - Mangalia este aglomerat, dar se circulă fără ambuteiaje. Echipajele de Poliție Rutieră sunt instalate pe tot traseul spre sudul litoralului, cu radarele în funcțiune. Deocamdată nu au fost înregistrate evenimente nedorite.

Ora 13.00 - „Valorile de trafic sunt mai crescute decât într-un sfârşit de săptămână normal, iar pe unele porţiuni se circulă cu greutate. În special, în Cernavodă, se circulă bară la bară din cauza reparaţiilor de la podul rutier. Nu există însă blocaje în trafic, iar echipajele de Poliţie sunt prezente acolo unde este nevoie, pentru a lua măsuri de fluidizare“, a declarat comisarul şef Constantin Bădângă, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite