Constanţa: Vedetele s-au îmbrăcat la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Vedetele s-au îmbrăcat la jumătate de preţ
Constanţa: Vedetele s-au îmbrăcat la jumătate de preţ

În Crush, 10 fotomodele au etalat rochii de seară ale designerului Răzvan Ciobanu. Prezentarea care a început la ora 1.30 şi a durat o oră a fost spectaculoasă, după cum au spus tinerii care noaptea trecută au admirat ţinutele pline de rafinament.

Rochiile elegante au fost din mătase, cu paiete, cele mai multe de culoare neagră, însă nu au lipsit griul şi vişiniul. Printre vedetele care au putut fi văzute azi-noapte în club s-au numărat Andreea Raicu, Tania Budi, Cătălin Botezatu, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, Malvina şi Bogdan Cervinschi, designer-ul Stephan Pelger, Virgil Ianţu şi Mihai Claudiu Covaliu.

Rochiile cunoscutului creator de modă, al căror preţ este de mii de lei, au putut fi cumpărate cu reducere de 50%. Andreea Raicu şi Tania Budi nu au rezistat şi au plecat acasă cu câteva ţinute.

Soldaţii lui Napoleon

Tot după miezul nopţii au fost destupate mai multe sticle de şampanie, iar campionul mondial la scrimă Mihai Covaliu a încins spiritele când a tăiat cu sabia dopul unei sticle de şampanie.

„Conceptul petrecerii a fost SABRAGE, concept iniţiat de Napoleon, care îşi punea soldaţii să-şi deschidă şampaniile cu sabia“, a declarat Cristina Dumitru, reprezentant cu relaţii publice al clubului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite