Constanţa: Un bărbat din Vaslui s-a înecat sub ochii colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un muncitor a murit după ce a intrat în apa Canalului Dunăre – Marea Neagră pentru a se răcori. Martorii au privit neputincioşi de pe mal ultimele clipe din viaţa acestuia şi au chemat ajutoare, dar victima nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în această după amiază, în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, în apropierea podului rutier din localitatea Poarta Albă. Tragedia a fost observată de mai mulţi muncitori care lucrau la vie.

„S-a dezbrăcat şi şi-a pus hainele pe o piatră. A strigat către noi şi a început să înoate spre mijlocul canalului. După aproape 20 de metri s-a oprit şi s-a dus la fundul apei. A apărut din nou la suprafaţă însă nu se mai mişca“, a declarat Laurenţiu Gaşparel, în vârstă de 40 de ani, din Botoşani.

Disperaţi, oamenii au sunat la 112 pentru a chema ajutoare. „Noi nu ştim să înotăm. Am sunat la Ambulanţă. Au venit repede însă trupul era prea departe de mal“, susţine Gheorghe Bălaşa, în vârstă de 44 de ani, din Botoşani.

Medicii nu l-au mai putut salva

Pentru aducerea trupului neînsufleţit la mal a fost necesară intervenţia pompierilor. Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au mai putut să îl resusciteze. Martorii spun că victima venise în Constanţa pentru a munci la curăţat via.

„Noi îi spuneam Coco. Am muncit împreună anul trecut la Ferma 10. Din câte ştiu, el este din Vaslui. Cred că a vrut să traverseze înot canalul ca să ne salute şi nu cred că poate fi vorba de sinucidere“, mărturiseşte şi Constantin Vornicu, în vârstă de 46 de ani, din Botoşani. Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite