Vânaţi ca animalele de stăpânii cailor-putere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici măcar trotuarele sau spaţiile de recreere nu mai sunt locuri sigure pentru pietoni, striviţi sub roţi de şoferi inconştienţi. O persoană a murit şi alte două se zbat între viaţă şi moarte din cauza a trei accidente rutiere, toate produse în ultima săptămână în judeţul Constanţa. 

În seara de 20 iulie, norvegianul Vegard Lokhammer (19 ani), venit pentru o acţiune umanitară la Medgidia, a fost izbit în plin de o Dacie, în timp ce juca fotbal la iarbă verde. Maşina înmatriculată CT 53 VIP, condusă de Ion Trifu (49 de ani), circula cu viteză pe un drum de pământ. „Şoferul nu avea permis“, a declarat agentul Mihai Platon, din cadrul Poliţiei Peştera. Norvegianul accidentat este în stare critică, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Trei zile mai târziu, un bărbat a sfârşit nevinovat pe trotuar, la Valu lui Traian, ucis de un bucureştean care venea la mare.  Dan Vasile a adormit la volan, iar Skoda B 54 VXV a lovit un alt autorism parcat (CT 06 NIC), pe care l-a proiectat pe trotuar. Maşina l-a izbit în plin pe Constantin Militaru (73 de ani), care a murit pe loc.

Mutilată

Cel de-al treilea accident a avut loc peste încă o zi, duminică seara, pe şoseaua Constanţa – Mangalia, langă Tuzla. Dumitra Porceşteanu (52 de ani) din Bucureşti şi-a oprit maşina, un Infinity B 21 WDP, la benzinărie ca să umble la portbagaj. A fost lovită de un BMW care a intrat direct în ea, zdrobindu-i picioarele. Şoferul vinovat este Ionel Lucian Mustaţă (19 ani), din Lugoj, judeţul Timiş. Tânărul, care conducea un BMW (Bulgaria, BH 3200BC), obţinuse permis de conducere abia de la începutul acestui an.

Citiţi despre cumplitele accidente soldate cu moartea unor nevinovaţi şi ce spun poliţiştii despre aceste cazuri în noul săptămânal distribuit la toate chioşcurile de ziare din oraş!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite