Vameşii şi poliţiştii au „bătut în retragere“ la Oil Terminal Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controlul declanşat la operatorul Oil Terminal s-a încheiat vineri noaptea. Conducerea societăţii nu a primit nici o notă de control oficială, rezultatele evaluării urmând să fie trimise în perioada imediat următoare.

Controlul a fost declanşat la iniţiativa Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Echipe comune formate din poliţişti, comisari ai Gărzii Financiare, vameşi şi inspectori de metrologie au descins, joi, simultan în toate cele trei puncte de lucru ale societăţii Oil Terminal.

„Controlul s-a terminat azi noapte, în jurul orei 1.00, şi nu au fost descoperite documente de transport sau contabile falsificate sau transporturi de produse petroliere neplătite. S-au decoperit câte aspecte dar acestea nu au natură penală. De exemplu au găsit, în minus, 11 tone de ţiţei şi 176 litri de motorină, dar la un operator care lucrează cu şase milioane de tone de produse pe an, este cam cât o pipetă. Nu sunt lipsuri ci inadvertenţe tehnologice“, a declarat Silviu Wagner, directorul Oil Terminal.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite