Vacanţele exotice ale primarului Radu Mazăre. Vezi aici pe unde s-a plimbat edilul-şef al Constanţei FOTO ŞI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Mazăre, în vacanţa din Madagascar
Primarul Mazăre, în vacanţa din Madagascar

Vara, se distrează în staţiunea sa de suflet, Mamaia, iar imediat ce vremea se înrăutăţeşte pleacă, să devină explorator în cele mai frumoase locuri de pe planetă. În ultimii ani, Mazăre a dat destinaţia sa favorită, Brazilia, pe alte locuri, pe care nu le explorase încă. Nu-i plac nici vacanţele luxoase. Alege locuri nonconformiste, unde să poată descoperi stilul de viaţă al băştinaşilor.

În 2009, a fost în Vietnam şi Cambodgia, alături de fiul său. În februarie 2010, Mazăre a plecat în ţara sa de suflet, Brazilia, fiind invitat la Carnavalul de la Sao Paulo de Şcoala de Samba Vai-Vai.

Citiţi şi: Exoticul Mazăre s-a întors din Madagascar: „M-am simţit ca un colonist" FOTO şi VIDEO

FOTO Mazăre despre vacanţa în Papua Noua Guinee: „E la fel de frumos ca în Avatar!"

Mazăre şi fiul său au dansat atunci pe carul allegoric alături de Cafu, legenda fotbalului Brazilian.

Tot anul trecut, după o vară fierbinte în Mamaia, edilul a decis să plece să se relaxeze în Papua Noua Guinee, printre recifuri de corali, pisici de mare, rechini şi băştinaşe îmbrăcate sumar.


Radu Mazăre în Papua Noua Guinee

„Am stat două săptămâni pe o barcă şi am cheltuit aproximativ 100 de euro pe zi. A fost de vis. De trei ani îmi doream să ajung acolo şi acum sunt sigur că voi reveni", a declarat Mazăre la întoarcerea din concediu. „E la fel de frumos în Papua Noua Guinee ca în Avatar. Cred că de acolo s-au inspirit", spune edilul entuziasmat.

Scufundări printre rechini

Despre concediul din Pacific, edilul Constanţei spune că a fost o experienţă unică. „Am înotat aproape de Marea Barieră de Corali, am făcut scufundări la o adâncime de 36 de metri printre rechini şi pisici de mare de 4-5 metri lungime Australianul cu care am fost chema rechinii, dar nu păţeam nimic pentru că stăteam aproape de recif şi ei se tem să nu se rănească. Când se apropiau rechinii sau pisicile de mare recunosc că ni se mai strângea un pic. Când am ieşit aveam costumele zgâriate", povesteşte edilul experienţa de vacanţă.

Vezi aici cele mai excentrice ipostaze cu primarul Mazăre FOTOGALERII


În fiecare zi, Radu Mazăre a mâncat peşte pescuit de el, a vizitat triburile din apropiere şi s-a fotografiat în junglă cu băştinaşii.

Despre localnici, edilul a fost uimit să-i vadă cum trăiesc ca acum 500 de ani, dar fericiţi.

Crăciunul de anul trecut l-a găsit în Caraibe. Au fost, de fapt, trei destinaţii: insula Santa Lucia, Insula Saint Vicente Grenadine şi Grenada, în Marea Caraibelor. „Mă duc să mă dau cu zmeul", şi-a motivat edilul opţiunea.

La începutul acestui an, Mazăre a mers în vacaţă în exclusivista staţiune austriacă Kitzbuhel, preferată şi de Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu, Radu Mazăre s-a distrat cu anturajul său, realizând o filmare inedită de care e tare mândru.

Radu Mazăre, piratul din Caraibe

Click aici pentru galerie foto

image

Cu o cameră fixată pe fruntea unuia dintre schiori, primarul este filmat coborând în viteză de la 2.000 de metri altitudine şi făcând slalom ameţitor printre turiştii de pe pârtie. Din când în când, Mazăre se opreşte „în plug" pentru a-i da indicaţii fiului său Răducu.

Toată vara a stat în Mamaia, iar cum s-a răcit vremea primarul a fugit în vacanţă. Primarul Radu Mazăre s-a întors în weekend din vacanţa exotică pe care a petrecut-o în Madagascar. Edilul-şef a dat viaţa de noapte din Mamaia pe liniştea din Africa: s-a dat cu placa şi cu zmeul, a experimentat o plimbare cu liana asemenea lui Tarzan, a dormit în bungalou de 20 de euro, a citit, s-a plimbat şi s-a relaxat printre băştinaşi. „Mâncarea a fost extraordinar de bună. Nimic din plastic. Nimic contrafăcut", povesteşte Mazăre experienţa de vacanţă.



Edilul a gustat din plin libertatea. „Aveau nişte taxiuri din 1970, Renault. Nu au nicio regulă: puteai să stai 20 într-o maşină, să bei la bolan, să nu porţi centură. Nu trebuia cască, nimic. Faci ce vrei!", spune el entuziasmat. În exotica excursie, Mazăre a fost cu prietenii. „Au fost şi gagici cu noi. Dar şi ei au gagici frumoase", recunoaşte el.

Următoarea vacanţă, cea de Revelion, şi-o va petrece în Venezuela, în arhipelagul Los Roques. „Eu am mai fost în Venezuela trei săptămâni. Sunt cei mai tâmpiţi pe care i-am cunoscut vreodată. Beau, conduc, nu au nicio treabă. Femei, salsa, cântă, dansează. Nu au nicio treabă cu nimic", spunea Mazăre într-un interviu acordat „Adevărul", de Constanţa.

Imagini din vacanţa exotică a lui Radu Mazăre
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite