Constanţa: Litoral 2009 / Vacanţele rezervate pentru litoral sunt mai sigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Vacanţele rezervate pentru litoral sunt mai sigure
Constanţa: Litoral 2009 / Vacanţele rezervate pentru litoral sunt mai sigure

Turiştii care nu vor bătăi de cap în alegerea sejurului de vacanţă pot apela la serviciile agenţiilor din toată ţara. Firmele de voiaj vin săptămânal cu oferte pentru toate gusturile şi buzunarele.

Pentru cei care vor să-şi petreacă vacanţa la malul mării, dar nu cunosc ofertele de pe litoralul românesc, agenţiile de turism au pregătite zeci de oferte. La sediile agenţiilor, sau pe site-urile lor, găsiţi informaţii despre staţiuni, hoteluri şi distracţii estivale. Totuşi, cel mai indicat este să sunaţi. Reprezentanţii agenţiilor spun că ofertele se modifică săptămânal şi că, uneori, site-urile nu ţin pasul cu modificările. „Primim în fiecare săptămână noi oferte şi cel mai bine este ca turistul să sune şi să fie consiliat în funcţie de nevoile şi de preferinţele sale“, a spus Andreea Nedea, de la agenţia „Litoralul românesc“.

Potrivit reprezentanţilor agenţiei „Paradis vacanţe de vis“, cea mai căutată staţiune de pe litoralul românesc rămâne Mamaia. Cei care decid să-şi facă sejurul în „perla litoralului“ şi vor să beneficieze de tot confortul, pot opta pentru unul dintre hotelurile de patru stele. În general, acestea au salon restaurant, bar de zi, piscină în aer liber, sală de conferinţe, room-service, magazin de suveniruri, parcare gratuită, camere pentru persoane cu handicap, centrală termică proprie. În camere, turiştii vor găsi televizor, minibar, aer condiţionat, seif, telefon, internet wireless, baie proprie şi  uscător de păr.

Două stele fac diferenţa

În această perioadă, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, cum este Bavaria Blu, un turist va plăti 380 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Tot aici, un sejur de şapte nopţi costă între 1.150 şi 1.240 de lei. Tariful diferă în funcţie de priveliştea pe care o aveţi din cameră şi vor plăti mai mult cei care doresc o cameră cu vedere la mare. Copiii mai mici de doi ani beneficiază de cazare gratuită.

La un hotel de două stele, preţurile se modifică semnificativ. În această perioadă, vă puteţi caza la hotelul Dunărea, cu 190 de lei pe noapte.

Când scad tarifele

„O mare parte dintre hotelieri au făcut oferte pentru şase nopţi la preţ de patru, reduceri la tarife şi o serie de gratuităţi“, a spus Andreea Nedea, din partea agenţiei „Litoralul românesc“. Ea a precizat că cele mai căutate hoteluri din Mamaia sunt cele de două stele, cum ar fi Aurora, Patria, Unirea şi Naţional.

Tariful pentru o noapte în aceste unităţi este de circa 188 de lei pentru o noapte şi va scădea după 20 august.

Mai ieftin în Saturn

Dacă doriţi totuşi o cazare de patru stele mai ieftină decât în Mamaia, puteţi alege staţiunea Saturn. Aici, la un hotel de patru stele cum este Cleopatra, cazarea costă, în perioada de vârf,  250 de lei pentru o noapte, cu mic dejun inclus. Hotelul este proaspăt renovat şi dispune de restaurant, bar, centru SPA, piscină şi aqua parc propriu.

„Hotelierii au făcut oferte pentru şase nopţi la preţ de patru şi reduceri la tarife“, a declarat Andreea Nedea, agent de turism.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite