Vacanță la cort cu doar 10 lei pe noapte, de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vacanța de 1 mai, pentru campare, turiştii trebuie să plătească 10 lei, o alternativă ieftină pentru sejurul la mare.

Condiţiile mai reduse de cazare nu sunt o problemă pentru turiştii care nu doresc un concediu sofisticat. Pe fâşia de plajă dintre Mamaia şi Năvodari există mai multe spaţii amenajate pentru cei care vin la mare cu cortul. Cel mai bine amenajat este Campingul GPM (Holiday Camping).

În incintă turiştii găsesc o autoservire, o gogoşerie şi un magazin universal. La intrarea de pe plajă în camping se află duşurile şi toaletele, iar din loc în loc există pompe cu apă potabilă. Cazarea în căsuţe costă între 74 de lei şi 109 de lei pe noapte, în funcţie de numărul de locuri. Tariful de amplasare a cortului este de 10 lei pe zi de persoană.

În Vamă, ofertă variată

Condițiile de cazare din Vama Veche s-au schimbat mult în ultimele sezoane, cele mai multe oferte pentru vacanța de 1 mai fiind în campingurile deschise aproape de malul mării. Aici, la căsuțele de lemn, cu o capacitate de două locuri, cazarea costă 90 de lei. Ca în fiecare an, însă, la mica înțelegere cu localnicii din sat, cortule pot fi amplasate în curțile gospodăriilor la prețuri ce nu depășesc 50 de lei pentru două zile. 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite