VOCEA DOBROGEI Primarul Peter Pan din Mazăreland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

L-am vizitat pe Radu Mazăre acasă. Noi, toţi ziariştii de la „Adevărul de Seară“ Constanţa. N-am fi ratat invitația pentru nimic în lume. Aveam în tolbă mii de întrebări nepuse şi milioane de curiozităţi.

Uşor stingher la început, Radu Mazăre şi-a revenit rapid. Era în picioarele goale şi aşa a rămas - ba chiar şi le-a urcat pe un taburet, tolănit într-un fotoliu roșu de piele ca să mănânce un castron de rodii. Când am intrat în lumea lui, i-am înţeles şi picioarele goale - omul este „miserupist“, pe şleau.

Este stăpânul Constanței, are o echipă-monolit care a acaparat tot, iar el trebuie să asigure imaginea de succes. Are bani, țoale, mașini și gagici. Are poveşti adolescentine, cu gașcă de băieţi nestatornici şi fete schimbate ca pe șosete. Are încurcături din amor, golăneli şi mamă grijulie care îl dojeneşte pentru năzdrăvănii.

La 42 de ani, primarul Constanţei nu vrea să crească şi trăieşte ca un Peter Pan pe tărâmul Neverland. Ce şi-ar mai putea dori cineva care are totul? Poate să mai facă un copil, să fi lucrat la Discovery, să i se întoarcă binele făcut şi să îmbătrânească pe o barcă, călătorind în jurul lumii cu fraţii săi.

Chestionat timp de trei ore, Mazăre a răspuns riscant de franc. La două întrebări l-am văzut afectat. L-am întrebat cum taxează trădările, mai ales pe cea a tovarăşului care a fugit cu iubita de care el este legat pe viaţă. „Nu m-aş fi aşteptat niciodată. Am fost frustrat, supărat. Dar i-am iertat şi uitat, că nu sunt ranchiunos“. Întrebarea în plex a fost cea despre etichetarea sa ca drogat, devorator de minore, hoţ. „Nu mă interesează ce spun invidioşii şi frustraţii. Asta sunt - invidioşi şi frustraţi“.

Am fost lăudaţi că am realizat interviul în premieră, am fost acuzaţi că i-am făcut reclamă. Aseară, cel mai exotic primar din ţară a făcut din nou show la TV, cu eşarfă colorată, pantaloni roşii bufanţi şi cizme de călărie. Ce nevoie mai are el de PR?

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite