VOCEA DOBROGEI Bogdan Mitu a murit! Trăiască Bogdan Mitu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bomba a izbucnit azi-dimineaţă, zdruncinând amorţeala începutului de weekend: eroul celei mai tari telenovele poliţiste a ultimilor ani a fost găsit mort!

Bogdan Mitu, tânărul de 29 de ani din Cernavodă care şi-a târât soţia în Dunăre, a murit înecat - aşa cum a spus Georgel, copilul retardat care a fost unicul martor al scenei de groază.

Povestea se confirmă acum: după ce a omorât-o pe Gabriela, de care era obsedat, Bogdan s-a lăsat să alunece în canal. La maniile lui mistico-medicalo-conjugale se mai adăugase una: cu trei ore mai devreme, primise vestea că Giani, prietenul lui cel mai bun, îi asasinase socrii. Îl sunase chiar criminalul, care nu e clar de cine era dependent - de Bogdan, de Gabriela sau de amândoi. Anchetatorii merg pe ipoteza premeditării omorurilor, motivul părând să fie influenţa socrilor asupra despărţirii cuplului Bogdan - Gabriela.

De ce era Giani mai disperat ca oricine să rămână cei doi împreună? Ce resorturi sordide l-au împins la măcelărirea a doi bătrâni care stăteau în calea fericirii trio-ului Bogdan - Gabriela - Giani? A rămas doar Giani să mai spună. Dacă nu cumva şi-o schimba declaraţia: fie îşi va susţine în premieră nevinovăţia acum, că nu mai există Bogdan, fie va mărturisi că au comis împreună crimele, fie va recunoaşte că l-a omorât şi pe acesta.

Mai este o persoană care a ştiut mereu că Bogdan este mort: mama lui, Doina. Hărţuită, batjocorită, hulită, femeia nu mai avea nici putere să reacţioneze la toate acuzele aduse. L-a jelit doar, din rărunchi, astăzi, pe malul canalului.

În supertelenovela anului, cheia întregului mister, regele suspansului, Bogdan Mitu, a apărut. Doar ca să încuie şi mai tare spectatorii tulburătoarei enigme de la Cernavodă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite