Constanţa: VIDEO / Şi bătut şi cu banii luaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa:  VIDEO / Şi bătut şi cu banii luaţi
Constanţa: VIDEO / Şi bătut şi cu banii luaţi

Furt sau tâlhărie? Aceasta este întrebarea la care încearcă să răspundă ofiţerii Secţiei 3 Poliţie, după ce o societate comercială cu sediul în Piaţa Ovidiu a reclamat lipsa unei case de bani ce conţinea 8.000 lei.

Ancheta efectuată de oamenii legii înaintează destul de greu şi asta pentru că nimeni nu ştie cum au dispărut banii, mai ales că sediul firmei este păzit non-stop de un agent al firmei de pază Save & Self. Cert este că noaptea trecută a fost una foarte plină de evenimente pentru paznicul societăţii. Gheorghe Rogojin le-a povestit poliţiştilor cum, în timp ce se afla în serviciu, i s-a făcut somn şi a adormit.

În jurul orei 4.00, el a fost trezit de şeful de tură care, supărat fiind de cum şi-a găsit subordonatul, l-a lovit cu pumnii în faţă şi i-a rupt mandibula. Câteva ore mai târziu, femeia de serviciu a societăţii a sesizat lipsa casetei cu bani şi a alertat poliţia. „Până în momentul de faţă ofiţerii Secţiei 3 Poliţie nu au putut stabili o legătură de cauzalitate între lipsa casei de bani şi bătaia încasată de paznicul firmei“, a declarat cms. şef Radu Ungureanu, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea elucidării condiţiilor în care au dispărut banii. Aceştia nu exclud nici posibilitatea în care banii să fi fost luaţi de şeful de tură al paznicului bătut.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite