Constanta: VIDEO Un poliţist ucigaş a încercat să şteargă urmele accidentului mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care avea alcoolemia în sânge de 2,25 la mie a lovit mortal cu maşina un pieton. Agentul şef Nicolae Munteanu a îndepărtat apoi dovezile accidentului pe care l-a comis în timp ce conducea o maşină deşi era la un pas de comă alcoolică.

UPDATE Constanta: (Update)Poliţistul care a rănit mortal un pieton şi-a dat demisia

El a aruncat oglinda maşinii şi încălţămintea victimei în şanţul de pe marginea drumului şi a declarat că mortul a fost lovit de o altă maşină.

Subofiţerul Nicolae Munteanu era îmbrăcat în uniformă în momentul în care l-a acroşat pe Ion Marian de 51 de ani din Năvodari, miercuri noaptea. Victima se îndrepta spre casă când a fost lovit din spate de maşina condusă de poliţiţist, pe drumul care leagă Staţiunea Mamaia de Năvodari.

S-a declarat nevinovat

Poliţistul a coborât rapid din maşină, a dat cu piciorul unui pantof de-al victimei, după care a ridicat propria oglindă de pe carosabil şi a aruncat-o în şant. Au sărit rapid să îl împiedice martorii. „A încercat să şteargă toate urmele şi ne-a zis că altă maşină l-a lovit”, a declarat un martor ocular care a vrut însă să-şi păstreze anonimatul”.

Declaraţia sa este susţinută şi de colegii poliţistului care au venit să facă ancheta la faţa locului. „Conducătorul autoturismului  implicat în accident este lucrător de poliţie, la Sectia 2 poliţie, Servicul Siguranţă Publică.

În urma testării cu aparatul alcool test s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 1,12  mg /l alcool pur în aerul expirat”, a declarat subinspectorul Marius Ghiţă din cadrul Servicului Poliţiei Rutiere. Alcoolemia din sânge este de două ori mai mare decât cea din aerul expirat, aşa că poliţistul era la un pas de comă alcoolică.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iunie/16154452-0.flv iurl=/editor_files/Image/ANUL 2009/IUNIE/garci_super.jpg width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite