Constanţa: VIDEO Superman a fost înjunghiat din cauza iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: VIDEO Superman a fost înjunghiat din cauza iubitei
Constanţa: VIDEO Superman a fost înjunghiat din cauza iubitei

Velcu Superman, un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat azi noapte în apropierea Sălii Sporturilor din Constanţa. Atât victima cât şi agresorul său sunt persoane fără adăpost.

CITEŞTE ŞI:

Maicăl se zbate între viaţă şi moarte la Terapie Intensivă


Poliţiştii Secţiei 3 au fost anunţaţi azi noapte, în jurul orei 22.00 de faptul că la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Constantin Brătescu a izbucnit un scandal între doi boschetari.

Victima, Velcu Superman şi agresorul, Aurel Sava de 36 de ani băuseră împreună mai multe sticle de votcă. La un moment dat tânărul a plecat spre adăpostul improvizat în care locuieşte cu prietena sa, nu înainte de a avea un schimb dur de replici cu partenerul său de pahar, din cauza unui conflict mai vechi existent între ei.

Atacat în plină stradă
 
Martorii povestesc că la scurt timp conflictul dintre ei s-a mutat în stradă. „S-au luat de soţia mea, au vrut să o violeze. Eu m-am băgat pentru ea şi nu ştiu cum m-a tăiat ori cu cuţitul ori cu şurubelniţa”, le-a povestit Superman medicilor de pe ambulanţa care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Speriată, iubita lui a fugit în mijlocul străzii şi a oprit o maşină, în ajutorul victimei sărind şi mai mulţi taximetrişti aflaţi în zonă.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/septembrie/injunghiat bun.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false



În stare bună

Superman a rămas internat în spital, iar medicii spun că loviturile nu i-au pus în pericol viaţa. Pacientul a primit tratament ambulatoriu după care a fost lăsat să plece.

 Poliţiştii au fost sesizaţi şi au ajuns la spital unde l-au audiat în primă fază pe tânărul rănit. Oamenii legii spun că prinderea agresorilor este doar o chestiune de timp.

 Singurul semn de întrebare este dacă victima va depune plângere la poliţie împotriva agresorului său.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite