Constanţa: VIDEO Oceana va cânta în clubul Two în această noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oceana a devenit celebră datorită hitului „Cry, cry“, foarte difuzat de radiourile din România. Constănţenii şi turiştii trebuie să plătească 20 de lei pentru a participa la concertul live susţinut de artistă.

Recitalul va începe în această noapte la ora 2.00, în clubul Two, din Piaţa Ovidiu, din Constanţa, şi va dura aproximativ o oră. Artista vine în România pentru prima oară.
La ora 17.00 Oceana va avea probele de sunet. Din câte se pare, artista va fi cazată la hotelul Palm Beach, în Mamaia, de unde va pleca spre Bucureşti mâine în jurul orei prânzului.

Fără fiţe

Managerul clubului Two, Răzvan Mocioi, spune că artista nu a avut pretenţii deosebite în ceea ce priveşte condiţiile de cazare. Concertul din această seară costă aproximativ 12.000 de euro.
Oceana are 25 de ani şi şi-a lansat în acest an albumul de debut care combină stilurile soul - pop, R’n’B şi reggae. Oceana spune că textele din melodiile sale sunt inspirate din experienţa sa personală. Melodia „Cry, cry“ i-a adus un succes nesperat, Oceana devenind cunoscută în întreaga lume. „Spun mici anecdote ce pot fi poveşti triste, ca în cazul Cry, cry. Dar de asemenea evidenţiez faptul că nu trebuie să încetezi să crezi sau să renunţi. Vreau ca muzica mea să transmită bucurie şi fericire“, declara Oceana într-un interviu.

Organizatorii se aşteaptă la un număr mare de participanţi la concertul din această seară. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite