Constanţa: VIDEO Un mort, şase răniţi şi şase maşini distruse la Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: VIDEO Un mort, şase răniţi şi şase maşini distruse la Medgidia
Constanţa: VIDEO Un mort, şase răniţi şi şase maşini distruse la Medgidia

Circulaţia a fost reluată pe DN 22C, la intrarea în Medgidia, după ce, timp de o oră şi jumătate, autovehiculele nu au circulat în zonă din cauza accidentului în lanţ soldat cu un mort şi şase răniţi.Accidentul de circulaţie a avut loc aproape de intrarea în localitate şi a fost provocat de un bărbat care nu avea permis de conducere corespunzător.

Emil Nicoară, de 53 de ani, din Mircea Vodă a încercat să depăşească un TIR deşi linia continuă de pe mijlocul drumului îi interzicea acest lucru. Martorii povestesc că nu a mai apucat să se redreseze şi a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar din direcţia opusă. În câteva fracţiuni de secundă alte patru autoturisme au avut aceeaşi soartă.

În urma impactului, constănţeanul a fost aruncat din maşină şi a murit pe loc, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. Cele cinci autospeciale au cărat apoi toate cele şase victime la spitalele din Medgidia şi Constanţa în funcţie de gravitatea stării fiecăruia.

„Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul Daciei, care a încercat să depăşească prin loc nepermis. Conducătorul auto avea permis categoria C+E, prin urmare nu avea voie să urce la volanul unui autoturism“, a declarat comisarul şef Tudorel Dogaru, comandantul Serviciului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Rutiere Costanţa. Din cauza accidentului circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproape două ore, iar coloana de maşini s-a întins pe aproape zece kilometri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite