Constanţa: VIDEO Magazine găsite de autorităţi cu droguri ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: VIDEO Magazine găsite de autorităţi cu droguri ilegale
Constanţa: VIDEO Magazine găsite de autorităţi cu droguri ilegale

Odată cu sosirea sezonului estival Constanța și stațiunile litorale s-au umplut de magazine care oferă spre vânzare așa numitele droguri legale. După ce au monitorizat aceste unități comerciale, supra numite magazine de vise, timp de două săptămâni, ofițerii antidrog, jandarmii, inspectori ai Direcției de Sănătate Publică și ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului, precum și reprezentanți ai Gărzii Financiare, au desc

Acțiunea, demunită Operațiunea „Visul”, a vizat 28 magazine situate în Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti şi Vama Veche cât şi în municipiile Constanţa şi Tulcea și a început sâmbătă la ora 19.00. În urma verificărilor efectuate ofițerii antidrog au descoperit la un magazine din Mamaia 13 plicuri, conținând aproximativ 6,5 grame de cannabis, substanță inclusă în categoriia drogurilor.

Vânzătorul magazinului de vise, Ionuț Alexandru Săpunaru, de 20 de ani, din Ovidiu, s-a ales cu dosar penal pentru de trafic de droguri de risc şi pentru punerea la dispoziţie, cu ştiinţă a unui loc amenajat pentru consumul illicit ori tolerarea consmului illicit de droguri.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/august/Dream-760ce2ef6.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Pentru aceleași infracțiuni sunt cercetați și Cătălin Grigoruță, de 40 ani, din Constanţa, asociat unic şi administrator al altui magazine de acest gen şi Andrei Mihai Șutoiu, de 26 ani, tot din Constanţa, angajat ca vânzător, În unitatea comercială deservită de aceștea polițiștii au descoperit expuse la vânzare 4 pliculeţe, continând 3 grame de canabis, precum şi două ţigarete confecţionate artisanal. Toti trei riscă până la 15 ani de închisoare.

Mai multe magazine, închise

Alte trei magazine, două din Constanța și unul din Mamaia vor fi închise pentru următoarele trei luni după ce Garda Financiară a constatat mai multe nereguli. Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor a aplicat amenzi de peste 10.000 de lei și a suspendat activitatea a trei societăți care comercializau droguri legale în Costinești după ce au constatat că aceștia nu întrunesc toate prevederile legale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite