CONSTANŢA: VIDEO Familia Animal Planet: Ariciul Scooby Doo mănâncă o felie de pepene pe zi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CONSTANŢA: VIDEO Familia Animal Planet: Ariciul Scooby Doo mănâncă o felie de pepene pe zi!
CONSTANŢA: VIDEO Familia Animal Planet: Ariciul Scooby Doo mănâncă o felie de pepene pe zi!

Animalul cu cel mai ciudat meniu din cadrul Familiei Animal Planet, la care au fost în vizită acum două zile reporterii „Adevărul de Seară” , este ariciul. Scooby Doo este mare amator de pepene, care nu lipseşte din tăviţa sa.

Citeşte şi:

Constanta: VIDEO EXCLUSIV: Familia Animal Planet

Pe ariciul familiei Niculae, Scooby Doo, căci aşa îl cheamă pe micul ştrengar ţepos, Cătălin, stăpânul său, l-a găsit la o terasă în construcţie din staţiunea Saturn. „ Era plin de vopsea săracul. L-am băgat într-o cutie şi l-am adus acasă”, povesteşte constănţeanul.
Scooby Doo s-a adaptat atât de bine la viaţa de apartament, încât nu face nazuri la niciun fel de mâncare. Roade tot, de la hrană de pisici, ficat de pasăre, până la conserve de vită. „Mânăncă foarte multe fructe. Pepenele este fructul lui preferat”, mai spune Cătălin Niculae. Scooby Doo mănâncă, pe parcursul unei zile întregi, o felie de pepene. Stăpânii săi îi pun, grijulii, bucăţile de fructe în tăviţe. De aici, ariciul pasionat de fructe le îngurgitează puţin câte puţin, până când tăviţa rămâne goală. A doua zi, Scooby Doo îşi reia dieta sănătoasă.

„La început i-am dat lapte de capră, apoi am intrat pe internet să văd cu ce se hrănesc aricii. Am vrut să îi dau râme, dar nu a vrut să mânănce, aşa că am încercat cu alte tipuri de mâncare”, explică stăpânul lui Scooby Doo. 
Pe lângă Scooby Doo, familia Niculae este formată din alţi nouă membri: o broască ţestoasă pe nume Maya, două pisici, Kity şi Negruşa, trei papagali, un câine pe nume Negruş şi cei doi stăpâni ai lor, Cătălin şi Elena.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Little Porcupine Eat Melon [from www_metacafe_com].flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite