Constanta: VIDEO Coliziune între un tir şi o motocicletă pe şoseaua de centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: VIDEO Coliziune între un tir şi o motocicletă pe şoseaua de centură
Constanta: VIDEO Coliziune între un tir şi o motocicletă pe şoseaua de centură

Un motociclist a văzut moartea cu ochii azi noapte după ce motorul pe care se afla a intrat în plin într-un tir care încerca să taie linia dublă continuă pentru a intra într-o curte de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

 Martorii spun că vinovat de producerea accidentului este motociclistul Gabriel Cristian Moise, de 27 de ani, din Constanta, care circula cu viteză foarte mare şi care nu a mai putut evita impactul.

 Poliţiştii însă sunt de altă părere şi spun că şoferul tirului, în persoana lui Florin Baltici, de 43 de ani, din Bistriţa Năsăud, nu avea voie să întoarcă peste linia dublă continuă. Chiar şi asa criminaliştii au făcut măsurători la faţa locului pentru a afla viteza de deplasare a motocicletei.

Imediat după tamponare victima a fost ridicată de pe asfalt de medicii de la SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde este internat şi în afara oricărui pericol.

 Şoferul tirului riscă dosar penal pentru vătămare corporală şi distrugere din culpă. În plus, el va rămâne şi fără permis de conducere.
 

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/accident_motocicleta_adevarul-1e679fd1f.flv width=400 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite