Constanta: VIDEO Captură de 4,5 kilograme de hașiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei operațiuni cu nume de cod „Paradis“, a cărei planificare a durat trei luni, agenții antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au reușit destrămarea unei rețele de traficanți de droguri de mare risc și capturarea a 4,5 kilograme de rezină de canabis (hașiș).

Prima acțiune de flagrant s-a desfăşurat în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 00,30. Primii membri ai rețelei care au fost prinşi sunt Mihai Marian Mitu (19 ani) și Constantin Ștefănescu (22 de ani), ambii din Mangalia. Cei doi tineri aveau la ei 1,4 kilograme de hașiș (rezină de canabis), cantitate pe care au vrut să o vândă la prețul de 6.500 de euro.

Reținuți pentru 29 de zile

În baza informațiilor obținute, în dimineața zilei de 2 iunie, polițiștii l-au prins și pe Marian Bogdan Pamschi (23 de ani), tot din Mangalia. Și acesta a fost surprins în flagrant în timp ce a vrut să vândă 3 kilograme de hașiș. De asemenea, în urma perchezițiilor făcute în locuințele traficanților, oamenii legii au mai găsit 115 grame din aceeași substanță pe care aceștia urmau s-o plaseze pe piață.

Cei trei s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați pentru trafic de droguri de mare risc. Marian Mitu și Pamschi Bogdan sunt arestați pe o perioadă de 29 de zile, în timp ce Ștefănescu este cercetat în stare de libertate. Toți trei riscă pedepse cu închisoarea cuprinse între 3 și 15 ani.  

VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite