Constanţa: Urmărire ca în filme aproape de frontiera româno-bulgară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Urmărire ca în filme aproape de frontiera româno-bulgară
Constanţa: Urmărire ca în filme aproape de frontiera româno-bulgară

Poliţiştii din Negru Vodă, împreună cu un echipaj al poliţiei de frontieră, au reuşit să prindă un hoţ de autoturisme după o urmărire care a durat câteva zeci de minute.

Un control de rutină a sfărşit într-o urmărire la peste 100 de kilometri pe oră în oraşul Negru Vodă. „În cursul zilei de vineri, poliţiştii Postului de Poliţie Negru Vodă, împreună cu politiştii de frontieră de la Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă, acţionând în cadrul programului „Strada 2009“, au încercat să oprească în trafic un autoturism, marca Dacia. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar, a mărit viteza şi a continuat drumul“, a declarat Radu Croitoru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Oamenii legii au plecat imediat în urmărirea maşinii. După o cursă în viteză, poliţiştii au găsit autoturismul abandonat pe strada Triunghiului din Negru Vodă.

Dosar penal

La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe unul dintre ocupanţii maşinii. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta este Iusein Baiaram (23 de ani), din Constanţa. Mai mult, în urma cercetărilor a rezultat faptul că cealaltă persoană care se afla în maşină şi care a reuşit să fugă se numeşte Memet Asan (22 de ani), din Năvodari, iar autoturismul care a fost condus şi abandonat de către acesta, a fost furat din faţa unei case din Constanţa. Anchetatorii spun că în momentul descoperirii, autoturismul prezenta mai multe avarii, respectiv parbriz crăpat în două locuri şi o lampă de semnalizare spartă. Maşina a fost predată părţii vătămate, iar Memet Asan s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite