Constanţa: Fizicieni de talie internaţională la Universitatea Ovidius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Ovidius din Constanţa găzduieşte în perioada 29 iunie- 3 iulie cea de-a patra ediţie a conferinţei internaţionale în domeniul calcogenidelor amorfe şi nanostructurate. Manifestarea este organizată de universitate împreună cu Institutul Naţional de Fizica Materialelor, Universitatea Pierre et Marie Curie din Franţa, Universitatea Bucureşti şi Institutul Naţional de Optoelectronică, Măgurele- Bucureşti.  

Deschiderea conferinţei va avea loc luni, 29 iunie, ora 9.00 în Aula Magna. La eveniment vor lua parte numeroşi oameni de ştiinţă din domeniul fizicii materialelor, precum: Gerald Lucovsky de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord, SUA,  prof. Matthieu C. Micoulaut de la Universitatea Pierre et Marie Curie din Paris, Mihai Popescu de la Institutul Naţional de Fizica Materialelor, Măgurele- Bucureşti.
 
Principalele subiecte care vor fi abordate sunt legate de cele mai recente aplicaţii şi realizări în domeniul materialelor avansate, care pot fi utilizate în automatică şi optoelectronică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite