Unde să-ţi petreci weekend-ul în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile au loc astăzi şi mâine
Petrecerile au loc astăzi şi mâine

Constănţenii pot petrecere o seară arăbească l Latin Fevern, seară rusească în Club White sau la teatru, la premiera piesei „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt“.

Trupa constănţeană Vertigo va sustine diseară un concert live în Club Phoenix, începând cu ora 21.00. Trupa este formată din Cristi Ilie (voce), Mugur Duţu (chitară), Elvis Decos (chitară), Virgil Stoica (chitară bas) şi Dragoş Pitu (tobe).

Seară arăbească în Latin Fever 

Club Latin Fever vă invită sâmbătă seara la o nouă petrecere tematică - arabian night. Organizatorii petrecerii arăbeşti promit să premieze cea mai reuşită şi originală ţinută a serii.

Russian Party 

Club White organizează sâmbătă o petrecere rusească, unde băuturile specifice şi ruleta rusească vor fi senzaţia serii. Pentru că este Russian Party, vodka este la ofertă.

Prezentare de modă

Club Crush vă invită sâmbătă la o prezentare de modă semnată de designerul Marcela Cuzic. Ea îşi lansează noua colecţie, pe care a intitulat-o sugestiv „Boudoir“. Ţinutele trimit cu gândul la farmecul şi exuberanţa cu care femeile de la sfârşitul secolului al XIX-lea reuşeau să epateze.

Premieră la teatru

Premiera piesei teatrului SEMN, „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt“, va avea loc duminică, la ora 20.00, în Café d’Art. Piesa este semnată de Matei Vişniec, iar interpretarea este asigurată de Veronica Enuşcă şi Traian Petrencu.

Povestea este a unui bărbat care se trezeşte dimineaţa cu o necunoscută lângă el. Înţelege că vinul a fost atât de  bun încât a uitat tot ce făcuse cu o seară înainte. Ea este altfel. El îi cere să mai rămână. Ea îi acordă nouă nopti. Spectacolul conţine nuditate şi este interzis tinerilor sub 16 ani. Biletul costă 20 de lei.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite