Unde ne distrăm de Revelion. Iată ultimele oferte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă mai sunt locuri disponibile atât în restaurantele de lux din Constanţa şi Tulcea, cât şi în pensiunile din Deltă şi de pe litoral. Hotelierii şi patronii de restaurante fac ultimele pregătiri pentru petrecerea din noaptea dintre ani.

Distracţia este costisitoare: Revelionul în cluburile şi restaurantele din Constanţa şi Tulcea costă între 200 şi 650 de lei de persoană. 

Revelion de lux


La exclusivistul hotel Vega (cinci stele), din Mamaia, mai sunt disponibile doar câteva locuri. Pentru a petrece noaptea dintre ani la Restaurantul Akolade trebuie să plătiţi 650 de lei de persoană. Organizatorii promit muzică live, delicatese culinare şi băuturi fine. „Mai avem aproximativ 15 locuri disponibile. La Violet Lounge, unde vom avea program artistic cu chitară live şi karaoke, toate locurile au fost rezervate încă de acum o lună“, a declarat Raluca Dumitraşcu, asistent sales manager la hotel Vega. Luni, în prima zi a Anului Nou, tot acolo este organizată o petrecere vieneză, iar preţul este de 180 de lei de persoană.

Oferte pe alese

Şi la hotelul Victoria (trei stele), din Mamaia, mai sunt locuri disponibile. Pentru rezervările făcute pe ultima sută de metru organizatorii au făcut şi o reducere de 10%. Meniul costă 225 de lei de persoană, iar pentru grupuri mai mari de patru persoane ajunge la 200 de lei. „Toţi cei care cumpără bilete pentru Revelionul organizat de noi participă la o tombolă, iar premiul este o excursie de trei nopţi în Toscana“, spune Liliana Scarlat, directorul unităţii. La hotelul Parc (patru stele), tot în Mamaia, petrecerea costă 250 de lei de persoană, la fel şi la restaurantul Melody, iar la hotelul Palm Beach (cinci stele) trebuie să plătiţi 400 de lei pentru distracţia din noaptea dintre ani.

Pentru cei care duc dorul verilor toride de pe litoral restaurantul Cafe Cafe, din Constanţa, a pregătit un Revelion cu tematică - „Exotic summer party“, unde încă mai sunt locuri disponibile. Petrecăreţii trebuie să aibă costumaţii cât mai colorate, iar meniul va fi şi el exotic, în ton cu tema. Distracţia costă 300 de lei de persoană.

Petreceri în Costineşti şi Vamă

Puteţi petrece Revelionul şi în celelalte staţiuni de pe malul mării, pentru că încă mai sunt oferte. La Casa Agat, din Costineşti, pachetul ce include două nopți de cazare, cu pensiune completă și masa festivă de Revelion, costă 350 de lei de persoană. „Vila este încă liberă. Oferta este valabilă pentru grupuri de 20-25 de persoane“, spune Liliana Todică, proprietarul vilei.

Şi în Vama Veche sunt vile ce pot fi închiriate în noaptea dintre ani. La Vila Primavera, spre exemplu, închirierea unei camere costă 100 de lei pe noapte. Hotelul Jacuzzi (trei stele), din aceeaşi staţiune, a renunţat la organizarea Revelionului. „Nu am avut rezervări foarte ferme, aşa că nu am mai deschis hotelul pentru perioada Sărbătorilor“, a declarat Cristina Laurent, proprietarul unităţii de cazare. Nici hotelul „La Frontieră“ nu organizează petrecere de Revelion.

Iarna în Delta Dunării

Găsiţi încă locuri libere în restaurantele din Tulcea, dar şi în pensiunile din Deltă. La Esplanada Park, în Tulcea, petrecerea din noaptea dintre ani costă 250 de lei de persoană. „Încă mai avem locuri disponibile“, spune patronul Gheorghe Puflene.

Şi la restaurantul Select mai sunt aproximativ 40 de locuri libere. Organizatorii au pregătit un meniu cu mâncăruri tradiţionale, dar şi delicatese sofisticate. Distracţia costă 220 de lei de persoană.

Cei care vor să vadă Delta iarna pot opta pentru o pensiune din Mahmudia, acolo unde un pachet promoţional de Revelion, în sistem all inclusive, costă între 3.000 şi 3.500 de lei de persoană, în funcţie de numărul de nopţi de cazare.

Tot în Deltă puteţi găsi şi oferte mai ieftine. La Sulina, un sejur de trei zile costă 800 de lei, iar în preţ este inclusă şi masa festivă de Revelion.
La pensiunea Lotus, din Nufăru, în apropiere de Tulcea, Revelionul costă 200 de euro de persoană. În preţ este inclusă cazarea pentru patru nopţi, pensiune completă şi masă de Revelion.


Distracţie în cluburi
Încă mai puteţi face rezervări şi pentru petrecerile din cluburile din Constanţa. În Tribute, în Mamaia, unde este organizată o petrecere în stil marinăresc, Revelionul costă între 100 şi 200 de lei. Este organizat un party al piraţilor, dar şi o tombolă, iar marele premiu este un weekend în doi la Paris. Atmosfera va fi întreţinută de Aurelian Temişan şi al său band.
În Crush, atmosfera va fi întreţinută de taraful Acropolis şi trupa de dans, iar biletul de intrare costă 280 de lei, preţ în care este inclusă toată consumaţia. Cei care aleg să se distreze în clubul The Bank vor achita 200 de lei. Clubul Fratelli a pregătit o petrece de Revelion în stilul „La Dolce Vita“, iar biletul de intrare costă 420 de lei de persoană. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite