Unde mergem astăzi: spectacol la Teatrul de Stat şi schimb de cărţi la Cărtureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Discuţii despre cărţile preferate
Discuţii despre cărţile preferate

La Teatrul de Stat Constanţa este programat spectacolul „Gălcevile din Chioggia“, la Cărtureşti se face schimb de romane preferate, iar la hotelul Ibis este organizată o petrecere de Halloween pentru copii.

La ora 15.00, la Ceainăria Cărtureşti, din City Park Mall, începe „schimbul de cărţi“. Este obligatoriu să aduci romanul preferat, să spui de ce ţi-a plăcut atât de mult şi, dacă vrei, să îl împrumuţi cuiva. Vor fi discuţii amicale, purtate la o cană cu ceai aromat, într-o zi rece de toamnă.

La ora 17.30 cei mici sunt invitaţi la o petrecere de Halloween organizată special pentru ei, cu ateliere de creaţie, dansuri şi concursuri. Intrarea costă 20 de lei.

Spectacolul „Gâlcevile din Chioggia“, în regia Danei Dumitrescu, începe în această seară, la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanţa. Din distributie fac parte Andu Axente, Laura Iordan, Turchian Nasurla, Andrei Cantaragiu, Marian Adochitei, Adrian Dumitrescu, Luiza Toma, Georgiana Mazilescu, Florina Diaconu/Andreea Tutui, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană.

Mâine, la Casa de Cultură din Constanţa, puteţi urmări comedia „Mic şi-al dracu’“, cu bancuri, poezii si anecdote scrise de Ion Pribeagu, în interpretarea Maei Morgenstern si a dansatorului Vali Roşca. Spectacolul începe la ora 19.00, iar un bilet costă 60 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite