Unde mergem: petreceri, concerte şi spectacole ce au loc la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol pe scena Teatrului „Oleg Danovski“
Spectacol pe scena Teatrului „Oleg Danovski“

Agenda evenimentelor din acest weekend cuprinde petreceri tematice, un concert, spectacole de teatru şi de operă ce au loc la Constanţa.  

În clubul Latin Fever din Constanţa distracţia are accente orientale în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru că este organizată o petrecere turcească. Cei care vin îmbrăcaţi adecvat se înscriu automat într-un concurs, iar la final vor fi premiaţi. Petrecerea începe la ora 22.30.
În clubul Crush concertează Anda Adam, la balul Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân.

În clubul The Bank este programată o petrecere cu iepuraşii “Playboy”. Biletul costă 20 de lei, iar fetele au intrarea liberă.

Duminică seara, la Café D’Art, este programat spectacolul “Ursul”, de A.P. Cehov. Vor urca pe scenă Madalina Petrencu, Gabriel Montescu şi Carmen Iuliana Montescu, de la Teatrul SEMN. Spectacolul începe la ora 20.00, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

La Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski continuă Festivalul Internaţional al Cântecului şi Dansului, iar duminică seara este programat spectacolul de opera “Aida”, cu solişti din ţară, dar şi de peste hotare. Biletul de intrare costă între 15 şi 25 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite