Unde au fost deschise puncte de colectare a alimentelor pentru sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puncte de colectare a ajutoarelor s-au deschis în mai multe oraşe
Puncte de colectare a ajutoarelor s-au deschis în mai multe oraşe

Având în vedere situaţia dramatică din judeţele afectate de viscol - Vrancea, Buzău, Ialomiţa la Constanţa, dar şi în judeţ, au fost înfiinţate mai multe puncte de colectare a ajutoarelor.  

Primele puncte au fost deschise la sediul Consiliului Judeţean Constanta şi la Pavilionul Expoziţional. Programul de funcţionare este non stop. Pentru cantităţi mari, transportul este asigurat de CJC. Solicitarea de maşini se face la telefon 0241.488.404 şi 0241.488.701. 

Şi Primăria Constanţa a deschis puncte de colectare a alimentelor destinate sinistraţilor. Puteţi dona zilnic, între orele 10.00-18.00, alimente neperisabile (făina, zahăr, ulei, mălai, paste, conserve), apa, pături şi aparate de încălzire la cluburile pentru pensionari.

SC RAJA SA Constanţa a deschis la Casa de Cultură din Năvodari încă un un punct de colectare în cadrul campaniei de ajutorare a cetăţenilor din judeţele grav afectate de viscol Vrancea, Buzău şi Ialomiţa. Ca şi în cazul celorlalte centre deschise de RAJA, şi cel de la Casa de Cultură din Năvodari are program non-stop.

Toţi cei interesaţi să întindă o mână de ajutor tuturor celor afectaţi de viscol şi zăpadă, care vor să doneze alimente neperisabile o pot face în continuare, şi la celelalte puncte de colectare:
• Constanța - staţia de tratare apă potabilă „Palas”, bulevardul Aurel Vlaicu, nr.137, lângă reprezentanţa Seat;
• Năvodari – Casa de Cultură, str. Constanței, nr.2;
• Mangalia – str. Portului, nr.55;
• Medgidia - str. Tudor Vladimirescu, nr.13;
• Cernavodă - str. Unirii, nr. 17;
• Hârşova – str. Traian, nr.4;
• Ovidiu – Şos Tulcei, nr.1;
• Cobadin – str. Caisului, nr.10;
• Fetești, judeţul Ialomiţa – str. Călărași, nr.503;
• Buftea, judeţul Ilfov – str. Studiolui, nr.3.

Începând de mâine, 15 februarie 2012, Primaria Municipiului Mangalia deschide centrul de colectare a ajutoarelor ce urmează a fi trimise în zonele calamitate.  Centrul de colectare se află în Piaţa Eroilor din centrul oraşului (lângă monument). Programul de funcţionare al centrului de colectare: zilnic între orele 10.00 – 18.00.

Şi Asociaţia Centrul Terapeutic Marea Neagră de Sprijin a Persoanelor cu Autism împreună cu parinţii copiilor cu autism au demarat o campanie de strângere de alimente şi bunuri pentru locuitorii comunei Brădeanu, din judeţul Buzău.

Colecta de strângere de bunuri a început astăzi şi va dura până la data de 16 februarie. Bunurile pot fi aduse la sediul asociaţiei, pe strada Miron Costin nr. 68, lângă Tomis Mall.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite