Un tulcean a primit 24 de ani de închisoare pentru că și-a omorât soția cu 20 de lovituri de cuțit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Tulcea l-a condamnat pe Gheorghe-Răducu Onofrei la o pedeapsă de 24 de ani închisoare, din care se vor deduce cele 9 luni pe care le-a petrecut deja după gratii. Pe 15 august 2009, Gheorghe-Răducu Onofrei i-a aplicat soției sale 20 de lovituri cu cuțitul în ceafă, gât, mâini și burtă. În urma loviturilor, femeia a decedat.

Procurorii tulceni au spus că Gheorghe Onofrei a recurs la acest gest pentru că nu a dorit să-l adopte pe fiul victimei pe care îl avea din altă relaţie.

Nu a vrut să se întoarcă acasă

Nemulţumită că soţul nu a vrut să-i accepte copilul, femeia a părăsit căminul conjugal, dar a continuat să se întâlnească cu Onofrei pentru a primi banii necesari întreținerii copilului rezultat din căsătorie. În ziua de 15 august 2009, cei doi soți s-au întâlnit la o cafenea, iar ulterior au hotărât să meargă la cumpărături. Argumentând că și-a uitat cardul acasă, inculpatul i-a cerut victimei să-l însoțească în apartamentul său, în speranța că o va putea convinge pe soție să se întoarcă acasă.

Enervat de refuzul victimei, bărbatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o în abdomen, piept și braţe. Deşi rănită, femeia a reuşit să fugă, dar la un bloc depărtare a fost prinsă şi lovită din nou. Onofrei i-a aplicat lovituri repetate de cuţin în zona extremității cefalice, a gâtului, spatelui, brațelor și coapselor.

În timp ce-şi înjunghia soţia, Onofrei s-a rănit la mână, motiv pentru care a fost nevoit să sune la Ambulanţă. Astfel, el a fost dat pe mâna poliţiei.

A murit după o săptămână

Victima a fost internată și operată de mai multe ori, dar starea ei s-a agravat, decesul fiind înregistrat pe data de 21 august 2009.

Tribunalul Tulcea a obligat inculpatul să plătească 704 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea şi 16.158 de lei către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti pentru cheltuieli de spitalizare. De asemenea, inculpatul este obligat să plătească 50.000 de lei minorului Georgian-Daniel Onofrei, fiul său, daune morale şi 150 de lei lunar pensie de întreţinere până la majorat.

Onofrei mai are de plătit și 2.500 în folosul statului cu titlu de cheltuieli judiciare în care au fost incluse şi onorariile avocaţilor din oficiu. Decizia poate fi atacată în apel în termen de 10 zile.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite