Un tulcean a încercat să-şi ucidă tatăl cu o săpăligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conflict izbucnit între tată şi fiu s-a sfârşit violent într-o luptă cu unelte agricole, când tatăl la un pas de moarte. Fiul riscă ani grei de închisoare.

Procurorii tulceni l-au trimis ieri în judecată pe Gheorghe Ilie  (38 de ani) pentru tentativă de omor calificat. Bărbatul riscă între 15 şi 25 de ani după ce i-a aruncat cu săpăliga în cap tatălui său, Mihai Ilie (64 de ani).

Citiţi şi:

EXCLUSIV Scandal cu înjurături într-o biserică din Slobozia

Tânărul le-a spus anchetatorilor că tatăl său l-a ameninţat cu o săpăligă, motiv pentru care a luat o unealtă de acelaşi fel găsită pe jos şi a aruncat-o spre bătrân.
Lovitura i-a provocat bărbatului de 64 de ani o leziune craniană deschisă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea şi în cursul aceleaşi zile a fost transferată la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Constanţa, unde a fost internată până la data de 4 iunie.
„Victima a fost supusă unei operaţii chirurgicale, iar viaţa pacientului a fost pusă în pericol de lovitura primită“, a declarat procurorul Laura Subţirelu, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lăngă Tribunalul Tulcea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite