Un taximetrist s-a răsturnat după ce s-a izbit de un Audi A4 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident de circulaţie grav pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între Casa de Cultură şi Kaufland. Un taximetrist s-a răstunat pe mijlocul bulevardului. Se circulă cu dificultate în zonă.

În accidentul rutier care s-a produs în jurul orei 17.00 a fost implicat şi un Audi A4. Din primele informaţii, o persoană a avut nevoie de ajutorul echipe de la Descarcerare.

  Click pe poze pentru galerie foto!

image
image
image

Update: Accidentul s-a produs din vina taximetristului care a încercat să întoarcă în plin bulevard, peste linia dublă continuă, spun polițiștii. Emilian Vasile (35 de ani) conducea taximetrul (CT 13 LIL) pe bulevardul 1 Decembrie 1918 spre Ferdinand. În dreptul băncii Raifaisen taximetristul a încercat să facă stânga izbind în plin un Audi (CT 09 HIB), care circula regulamentar pe banda 4. La volanul Audi-ului se afla Cristian Mitran (33 de ani) din Constanța. În urma impactului taximetristul a ramas prins în mașină fiind scos de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Constanța. Vasile a fost internat în spital.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite