Un şmecher cu X5 s-a răsturnat în faţa Poliţiei Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectaculos accident rutier s-a produs azi după-amiază în faţa Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa. Şoferul care se afla la volanul unui BMW X5 nu  a acordat prioritate şi a sfârşit prin a se răsturna, blocând traficul chiar în faţa geamurilor birourilor şefilor Poliţiei constănţene.

Dincer Gelil (38 de ani) conducea BMW-ul, CT 30 AKN, dinspre strada Patriei. A intrat în intersecţia cu bulevardul Mamaia şi nici măcar faptul că se afla în zona cu cea mai mare concentraţie de poliţişti pe metru pătrat nu l-a făcut mai atent la indicatoarele rutiere.

S-a făcut praf


El a pătruns pe bulevardul cu trafic intens la acea oră şi a izbit în plin un Opel, CT 77 APM, condus regulamentar de Ana Maria Pantilimon (33 de ani). Coliziunea a fost atât de puternică încât BMW-ul s-a răsturnat. Bolidul a cărui valoare este estimată la 60.000 de euro s-a făcut praf.



Şoferul a scăpat, ca prin minune, doar cu zgârieturi, însă pasagerul de pe scaunul din dreapta, Sumuran Memet (53 de ani) a fost grav rănit şi a ajuns la spital.  Traficul a fost blocat pe o bandă de mers mai bine de o oră. Şoferul va rămâne fără permis.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite