Un poliţist a lovit cu maşina de serviciu un copil UPDATE GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 15.00, pe Bulevardul Mamaia. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi un SMURD. Accidentul s-a produs în zona Delfinariu.

Din primele informaţii se pare că minorul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Accidentul s-a produs pe bulevardul Mamaia, în zona Delfinariu, în apropiere de trecerea de pietoni.

La câteva minute distanţă, la faţa locului a sosit şi un echipaj de la Ambulanţă.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul accidentului!

image

Update Poliţistul care conducea Logan-ul Poliţiei implicat în accidentul rutier este angajat al Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. „Este vorba despre un băieţel în vârstă de patru ani, care era însoţit de mama sa. A fost lăsat nesupravhegheat şi a încercat să traverseze strada. Copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale“, a declarat comisarul şef Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.

Update La volanul autoturismului de Poliţie se afla agentul şef principal Stelian Subţirică. Poliţiştii au spus că agentul era în timpul programului iar la testarea cu Drager s-a descoperit că nu consumase alcool.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite