Un poliţist băut a lovit o maşină şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul Alexandru Mihai, imediat după ce a provocat accidentul. FOTO: Captură Neptun TV
Agentul Alexandru Mihai, imediat după ce a provocat accidentul. FOTO: Captură Neptun TV

Agentul Secţiei 5 Poliţie, aflat în afara orelor de muncă, s-a urcat băut la volan, aseară, în jurul orei 23.50, şi a lovit un autoturism parcat în Piaţa Ovidiu. Agentul şef Alexandru Mihai şi-a continuat drumul, fiind depistat ulterior de poliţişti.

Angajatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism parcat în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică din Piaţa Ovidiu Alexandru Mihai şi-a continuat drumul, fiind oprit ulterior de oamenii legii.

Urmărit de lovit

Cel care se afla la volanul Mecedesului lovit de poliţist, Vasile Ionuţ Feraru, a fost anunţat de angajaţii terasei unde se afla că i-a fost lovită maşina. „A plecat, iar eu am pornit după el. L-am oprit, el a oprit, i-am arătat lovitura, avea şi el o lovitură pe maşină. Era beat mort“, s-a plâns Feraru.

Şoferul a mai spus că poliţistul s-a lăudat cu statutul său. „Am înţeles că este de la Secţia 5. A zis că îl doare undeva, că el nu-mi dă asigurare, nu-mi dă nimic. El are pile, relaţii...“, a spus şoferul.

Vasile Ionuţ Feraru susţine că poliţistul s-a urcat în maşină şi şi-a continuat drumul, până în Tomis Nord, pe strada Dobrilă Eugeniu, după care s-a oprit în Mamaia, la o terasă. Între timp, şoferul a anunţat poliţia, care a venit în Mamaia.

Agentul Secţiei 5 Poliţie a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest, dar şi să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţistului constănţean i-a fost întocmit dosar penal pentru că a refuzat să se supună recoltării de probe biologice sau testării aerului espirat pentru a i se stabili alcoolemia, dar şi pentru că a părăsit locul accidentului.

Cazul a intrat în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite