UPDATE Pacientul care s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Judeţean Constanţa a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient internat pe Secţia de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa s-a aruncat, duminică după-amiază, de la etajul trei. Bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a urcat pe masa salonului în care era internat, apoi a trecut prin geam. Aseară, bărbatul a decedat.

Laurenţiu Voicu a fost preluat de medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe pentru a i se acorda primele îngrijiri  imediat după ce a recurs la cumplitul gest. „Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit la geam să văd ce s-a întâmplat. L-am văzut într-o baltă mare de sânge. Eu eram chiar cu la geam. Mă uitasem cu puţin timp înainte afară. Am auzit bubuitura, apoi pe el zăcând", spune Seicea Chilaver, internat la etajul întâi al spitalului.

image

Se pare că dorinţa bărbatului de a se sinucide a fost atât de mare, încât nu a mai deschis geamul de la salon, ci s-a aruncat prin sticlă. „Toată ziua a fost agitat. A dat un telefon, era nervos, apoi l-am văzut cum se urcă pe masă şi se aruncă prin geam“, au spus colegii de suferinţă ai lui Laurenţiu Voicu.

Victima era internată la secţia de Neurologie, camera 3211, a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa din data de 11 martie.

„Am preluat un pacient care a suferit un politraumatism din cădere de la înălţime. Pacientul esre în stare gravă. Are un politraumatism cu comă şi stop respirator secundar. A fost asistat ventilator şi acum este în curs de investigare. Starea lui este gravă, iar pronosticul este scăzut", a declarat Rodica Tudoran, şeful Unităţii de Primire Urgenţe.

Pacientul a murit după două ore de la preluarea de către medicii de la Urgenţe.

Vezi aici video:

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite