Un nou-născut a fost găsit mort într-o locuință din Izvoru Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Constanța au fost ieri seară solicitate să salveze de la moarte un nou-născut din satul Izvoru Mare, localitatea Constanța.

Potrivit șefului Serviciu Ambulanță Constanța, bebelușul fusese născut la domiciliu, mama copilului nefiind asistată medical.„La momentul în care medicii de pe Ambulanță au ajuns la fața locului, s-a constatat că trecuseră 24 de ore de la naștere. Cadrele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul“, a declarat Aura Broască, șeful Serviciului Ambulanță Constanța.

Potrivit coordonatorului activității Serviciului de Ambulanță Constanța, mama copilului are 30 de ani și provine dintr-o familie cu probleme financiare și mai are cinci copii. Femeia nu figurează în evidența medicului din satul unde locuiește și a mai adus pe lume un alt copil, care a murit la doar cinci luni.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului bebelușului. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite